Milí offroadáci. Kedže termín nášho stretnutia sa blíži, dovoľte mi pár viet. Pomaly končíme prípravy a trate sú hotové. Aj takto chcem všetkým pripomenúť, že sme nútený striktne kontrolovať (traťový komisári, organizátori) aby sa nikto nepohyboval mimo vyznačených tratí. Každý, kto bude prichytený mimo trate, alebo mimo času určeného na jazdenie 9:00-17:00 hod bude vykázaný z podujatia aj pre dalšie dni. Máme pre vás pripravené zmeny na trati, takže treba čítať itinerár, lebo niektoré úseky sa pôjdu úplne inak, ako po minulé roky.

 

Máme tiež úplne novú meranú trialovú špeciálku, ktorá bude veľmi zaujímavá a asi aj adrenalínovo ťažká. Doporučujem každému, kto ju bude chcieť prejsť, aby si ju prešiel najprv pešo.

Zmena bude aj v hodnotení, výsledky z obidvoch špeciálok budú vyhodnotené spolu v troch kategóriách: do 1700cm3, nad 1700cm3 a Offroadbus, čo sú veľké expedičné vozy.

Výsledky budú bodované pre off road cup.
Obtiažnosť trate bude tiež závislá na počasí, momentálne prší. Verím, že sa všetci zabavíme.
Chcem všetkých ešte poprosiť, aby sa správali ohľaduplne k domácim. Či už bude blato, alebo prach, pri domoch sa presúvajte pomaly a berte ohľad aj na divákov. Ešte jedno upozornenie na koniec tento rok budú všetci štartovať z námestia cez rampu o 9:00. Po poslednom aute bude trať uzavretá. Ako posledný pôjdu traťový komisári, takže bez vedomia organizátorov už nemôže nikto odštartovať.
Ďakujem Vlado

Partneri
Informácie o klube a našich akciách
v.longauer1@gmail.com
Registrácia
koncos@4x4tisovec.sk
Technické problémy webu a registrácie
admin@4x4tisovec.sk