Milí priatelia,

s odstupom času, s doznievaním  zážitkov a spomienok sa vám prihovárame v krátkosti my, organizátori. Dúfame, že tohtoročná akcia, ktorá sa opäť konala v netradičnom augustovom termíne a taktiež v skrátenom formáte sa vám páčila a odchádzali ste z Tisovca v tejto špecifickej dobe dobre naladení. Verte nám, že by sme radi pokračovali v rozsahu akcie a v trende podľa nás plnohodnotnejších ročníkov, ale nastavené pravidlá si nedovolíme porušovať.  

Čo sa týka termínu však  veríme, že aj letná okolitá príroda vám ukázala veľa nádherných scenérií. Niektoré miesta, ktoré boli dobre známe v apríli, vo vás počas prejazdov zaiste vyvolávali otázky typu : „Bol som tu už niekedy, alebo mi to je len niečím povedomé?“.  

Priatelia, chceme vás účastníkov pochváliť a to nielen za vaše každoročne sa zlepšujúce technické vybavenie, ale aj za ústretovú toleranciu pri situáciách, ktoré offroad so sebou prináša a taktiež za disciplinovanosť.

Prežili sme s vami nádherný slnečný víkend, miestami v blate, v prachu, videli sme množstvo zaujímavých situácií a sme radi, že aj tie vážnejšie sa už teraz stali úsmevnými a myslíme, že ste sa všetci vrátili domov v pohode a úplnom poriadku.  

Ak si akciu a jej atmosféru chcete čo i len trošku  pripomenúť, tak šup šup za „gramofóny“ - oficiálne materiály sú vám už totižto k dispozícii.  

Na záver veľké poďakovanie za vašu účasť, taktiež poďakovanie všetkým vlastníkom a užívateľom, ochotným  partnerom a pomocníkom, bez ktorých by zorganizovanie našej akcie nebolo možné.

Prajeme vám do nadchádzajúcich dní pevné zdravie, pohodu a úsmev na vašich tvárach, pre ktorý nás baví už dnes rozmýšľať  o 18. ročníku... snáď na jar... snáď aj v Dolinke.

 

S pozdravom a úctou OFF ROAD CLUB TISOVEC  

 

Partneri
Informácie o klube a našich akciách
v.longauer1@gmail.com
Registrácia
koncos@4x4tisovec.sk
Technické problémy webu a registrácie
admin@4x4tisovec.sk